top of page
Zoeken

Presentatie fotograaf Marcel van Balken bij Fotoclub Kiekus.


Op dinsdagavond 26 september as. zal fotograaf Marcel van Balken een presentatie van zijn werk verzorgen bij Fotoclub Kiekus in Wanroij. De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk.


Marcel van Balken is een conceptuele fotograaf. Als fotograaf is hij geïnteresseerd in specifieke thema’s met een absolute voorkeur voor beeldende kunst, architectuur en creatieve fotografie. Zijn fotografie is over de hele wereld gepubliceerd en de afgelopen jaren heeft hij meer dan 1.250 internationale fotografieprijzen gewonnen van verschillende competities en fotosalons over de hele wereld, waaronder Prix de la Photographie Paris, Siena International Photo Award en International Color Awards. Zijn foto's zijn onder meer tentoongesteld in Amsterdam, Parijs, Londen, New York en Berlijn.


Marcel zal een avondvullende presentatie verzorgen met als thema conceptuele fotografie. Hij toont en bespreekt een breed scala aan fotowerk met een hoog creatief gehalte, met aandacht voor de techniek en de manier waarop foto’s tot stand zijn gekomen.


Het zijn fotografische beelden, geïnspireerd op de combinatie van de dagelijkse realiteit en de eigen onbegrensde fantasie. Technisch ingenieus gemaakte fotografische composities van realistisch lijkende taferelen, met een enigszins onwerkelijke en soms magisch aandoende sfeer.


De bezoekers zullen genieten van een zeer gevarieerde fotopresentatie met voor elk wat wils.


Plaats: ’t Wapen van Wanroij, Kwikstraat 6, 5446 AL Wanroij

Zaal open: 19.15 uur

Aanvang: 19.45 uur

Entree: € 5,-

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page