top of page
Zoeken

Expositie Fotoclub AFC Reusel 7 en 8 oktober 2023


Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober 2023 houdt de Amateur Fotoclub Reusel weer haar jaarlijkse expositie. Op deze expositie tonen de leden een selectie van hun recente werk.


De foto’s die geëxposeerd worden zijn heel divers van aard en van verschillende onderwerpen. Ieder lid heeft een eigen interessegebied of specialisatie, zoals portret-, natuur, architectuur-, landschap- en macrofotografie. De leden maken ook gebruik van verschillende technieken bij het fotograferen en het nabewerken van gemaakte foto’s. Dit levert een afwisselende selectie tentoongestelde foto’s op.

De door de leden geselecteerde foto’s worden op groot formaat gepresenteerd. Ook wordt een aantal fotoseries in een beamerpresentatie getoond tijdens de expositie.


AFC Reusel is een is een kleine, gezellige fotoclub met leden uit Reusel-de Mierden en omgeving. Momenteel hebben we 17 leden. Het doel van de club is om de leden op een prettige manier te laten groeien in het uitoefenen van hun hobby. En dat doen ze onder andere door het bespreken van elkaars foto’s en daarmee van elkaar te leren.

Zie voor meer informatie over de club en voorbeelden van het werk van de leden ook de site: www.afcreusel.nl.


Het is dit jaar de 32ste expositie van deze actieve fotoclub. Dit jaar wordt de expositie (i.v.m. de verbouwing van onze thuisbasis De Kei) gehouden in het Gemeentehuis in Reusel, Kerkplein 3 te Reusel . De toegang is gratis.


AFC Reusel kijkt ernaar uit om u tijdens haar expositie te ontmoeten. En hopelijk doet u ook mee aan de publieksjurering van de geëxposeerde foto’s. De belangstelling en waardering van de bezoekers zijn voor de fotografen namelijk ook een stimulans om zich te blijven ontwikkelen!

Graag tot ziens op de expositie!


Wanneer: zaterdag 7 oktober van 14.00 u tot 22.00 u.

zondag 8 oktober van 10.00 u tot 17.00 u.

Waar: Gemeentehuis, kerkplein 3, Reusel.

Entree: de toegang is gratis. Email: info@afcreusel.nl

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page