top of page
Zoeken

40-jarige Fotoclub Kiekus pakt uit met expositieFotoclub Kiekus is een regionale club die ’t Wapen van Wanroij als thuisbasis heeft. Ieder jaar op 26-27-28 december exposeren de leden van Kiekus hun mooiste werk. Dit jaar pakt de club extra uit in verband met het 40-jarige jubileum.


De expositie van Fotoclub Kiekus zal ook dit jaar plaatsvinden op 26-27-28 december in ’t Wapen van Wanroij. Alle leden van Kiekus exposeren hun mooiste werk. Daarnaast zal er aandacht worden besteed aan “foto’s uit de 40 jaar oude doos”. Exposities van Fotoclub Kiekus worden altijd druk bezocht. De bezoekers laten elk jaar weer merken onder de indruk te zijn van de fraaie en bijzondere beelden en de manier waarop die overzichtelijk getoond worden.


Ook zijn de leden tijdens de expositie aanwezig en vertellen zij graag over hun foto’s. Na het bekijken van de expositie kunnen bezoekers aan de leestafels rustig de diverse portfolio’s doorbladeren onder het genot van een drankje.


De HDAV-groep Wanroij toont in een aparte ruimte audio-visuele presentaties van hun fotowerk, en ook dat zorgt jaarlijks voor enthousiaste reacties.


Op woensdag 27 december is er ’s avonds een presentatie van fotograaf Maarten van der Voorde. Deze Drentse all-round fotograaf noemt zichzelf een moderne tijdreiziger die in zijn lezing graag de avonturen deelt die hij tijdens het fotograferen beleeft, op bijzondere locaties, met mooie mensen op spannende en emotionele momenten. Deze lezing begint om 19.30 uur (pauze). Leden van de Fotobond hebben gratis entree op vertoon van de ledenpas. Anderen betalen € 5,- (contant). Voorafgaand aan de lezing is er vanaf 18.30 uur de gelegenheid de expositie te bezoeken.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page