Virtuele fototentoonstelling – welkomstwoord

Hallo fotoliefhebber,

Van harte welkom op onze eerste virtuele fototentoonstelling van 9 t/m 31 juli 2021, geïnspireerd door Fotogroep Oirschot en met dank aan voormalig lid Jules Martens.

Wij hopen natuurlijk dat het bij deze ene virtuele tentoonstelling blijft en dat wij jou in het voorjaar van 2022 weer persoonlijk mogen begroeten. Vooralsnog zijn we verheugd dat jij de moeite neemt om ons werk digitaal te aanschouwen.

Hieronder volgt een korte toelichting, hoe je deze tentoonstelling optimaal kunt beleven.

Er zijn 3 verschillende pagina’s gemaakt:

  1. een overzicht met borden, met per bord tot 3 foto’s per deelnemende fotograaf.  KLIK HIER
  2. een overzicht met individuele foto’s, zodat je de foto’s nog wat beter kunt bekijken KLIK HIER
  3. een toelichtingspagina waarop de fotograaf eventueel extra informatie over de foto’s heeft gegeven. KLIK HIER

Wij zijn benieuwd naar jouw favoriete foto’s en vragen jou daarom tot maximaal 3 stemmen uit te brengen. Ga naar de foto waarop je je stem wilt uitbrengen en scroll naar beneden. Daar kun je op het sterretje (linksonder) klikken en je stem is uitgebracht. Wil je toch liever een andere foto kiezen? Geen probleem: klik dan op het ongedaan pijltje (naast jouw uitgebrachte stem) en je kunt deze stem weer gebruiken. Wil je een berichtje achterlaten bij een foto? Ook dat is mogelijk: klik hiervoor op de + onder het tekstballonnetje, vul je naam in en het bericht.

Onder de individuele foto’s vind je nog een link naar de toelichtingenpagina. Deze pagina wordt in een apart tabblad geopend. Als je niet alle omschrijvingen tegelijk wilt zien, kun je filteren op naam van de fotograaf en/of foto ID.

Wij wensen jullie heel veel kijkplezier en wellicht tot volgend jaar bij onze “normale” tentoonstelling!

 

Stemmen is nog mogelijk tot:

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers