Geert van Veelen

Een jaar of 5 geleden ben ik begonnen met foto´s maken. Dat was met een fotocamera Nikon d40, een spiegelreflex. Ongeveer een jaar later zag ik dat camex een cursus gingen geven. Daar naar heb ik lenzen, een statief en losse flitsers gekocht. Daarmee ben ik meer in de natuur gaan fotograferen.

Ze zeggen dat mooie foto´s zijn maar soms vind ik dat er nog iets ontbreekt. Ik miste de mensen die mijn daar mee konden helpen. Van mijn oom hoorde ik dat hij bij een fotogroep veel geleerd heeft. Daar ben ik dan ook aan gaan denken.

Na een overstap naar een Nikon d700 ben ik steeds meer foto’s gaan maken. En ben op zoek gegaan naar een fotogroep, maar in Eindhoven waren ze allemaal vol en hebben ze een wachtlijst van zeker 1 jaar. Bij de fotogroep Best was meteen plaats en na 2 keer kijken ben ik lid geworden. Ik ben lid geworden op 1 dec 2012.

Nu maak ik foto´s om bij de fotogroep te tonen en zo word je uitgedaagd om het anders naar te kijken. Het liefst zou ik nog meer tijd maken voor deze hobby. Graag zou ik meer over over fotoshop leren, maar dat moet de basis foto natuurlijk al goed zijn.

Veel kijk plezier.

 

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers