Leo Diepstraten

Mijn naam is Leo Diepstraten.

Ik fotografeer al sinds de middelbare school. Om daar wat meer diepgang aan te geven ben ik lang geleden lid geworden van Fotogroep Best. Door mijn plezier aan fotograferen te delen met andere fotografen, word ik actiever en besteed meer aandacht aan mijn foto’s.

Mijn lievelingsonderwerp is nog steeds “mensen in het wild”. Ik leg graag de interactie tussen mensen en de interactie tussen mensen en hun omgeving vast. Gemotiveerd door wat ik van andere leden van Fotogroep Best zie, werp ik me de laatste tijd steeds meer op andere onderwerpen. Landschap, natuur en ook abstract hebben ook mijn aandacht.

Ik ben vrij laat digitaal gegaan. De Nikon D300 was mijn eerste digitale camera. Sinds kort heb ik ook een D800. Ondertussen heb ik ook aardig wat glaswerk. Mijn meest gebruikte lenzen zijn een Sigma 24mm 1.8, een Nikon 50mm 1.4, een Nicon 70-200mm 2.8VRII en een Sigma 105mm macro lens. Mijn flitser gebruik ik niet vaak. Natuurlijk licht bevalt me toch beter.

Mijn mooiste foto’s maak ik nog steeds tijdens mijn vakanties. Dan heb (of neem) ik de meeste tijd om vanaf de beste plaats, met het mooiste licht, op het juiste moment dat ene ding in het correcte kader te vangen.

Ik heb ook Flickr een account

 

 

 

 

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers