Arnold Hoek

De tweewekelijkse forumavonden van Fotogroep Best zijn een grote inspiratiebron voor mij.

De verschillende onderwerpen en de diversiteit in stijl, creativiteit en techniek maken dat ik iedere clubavond weer wat bijleer. Het liefst zou ik na de clubavond meteen de camera pakken en weer aan de slag gaan. Ook de doe-avonden en de verschillende uitstapjes zorgen voor veel fotografieplezier.

Ik heb geen vast thema. Soms zie ik mooi verlichte onderwerpen, sterke lijnstructuren of een fraai stukje natuur dat ik wil vastleggen. Soms probeer ik met één tot drie foto’s een verhaal te vertellen. Dat is best moeilijk. Sinds kort ben ik met een themagroepje wat meer bezig met macrofotografie.

Ik ben een van de vaste forumleiders en leid een aantal fotobesprekingen per seizoen. Daarbij zijn alle aanwezigen actief betrokken. Samen proberen we de sterke punten van een foto naar voren te halen en indien nodig geven we mogelijkheden aan om foto’s nog beter te laten zijn.

Fotografie is een heel leuke bezigheid en de veelzijdigheid maakt dat je jezelf nooit hoeft te vervelen. Er is altijd iets om te fotograferen. De enige beperking is de beschikbare tijd…

Mijn foto’s op deze site zijn  getoond tijdens de jaarlijkse tentoonstellingen sinds 2009.
Bezoek ook mijn persoonlijke pagina op FLICKR

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers