De Club

Wie is Fotogroep Best

Fotogroep Best is een groep van ongeveer 30 enthousiaste amateur fotografen. Het doel is elkaar te stimuleren en motiveren in de eigen ontwikkeling op de vele gebieden van de tegenwoordige fotografie. Dat doen we door in een ongedwongen sfeer elkaars foto’s te bespreken, met zowel aandacht voor de inhoud als voor de techniek. We organiseren doe-activiteiten (zowel binnen als buiten) en gaan op excursie. Regelmatig nodigen we ook een gastspreker uit om te vertellen over een specifiek onderwerp.

Jaarlijks organiseren we in het voorjaar een expositie. Hierbij kan ieder lid zijn/haar foto’s van het afgelopen jaar tonen. Deze exposities zijn vrij toegankelijk.

Fotogroep Best is opgericht in 1987. We komen tweewekelijks (oneven weken) op dinsdagavond bijeen in het buurthuis ‘t Centrum in Best. De vereniging laat maximaal 30 leden toe, plaatsing op een wachtlijst is mogelijk.

Ben je geïnteresseerd? Je kunt geheel vrijblijvend aspirant lid worden voor de duur van 2 maanden. Na deze periode bespreken we of we met elkaar verder willen gaan.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met het secretariaat via het contactformulier.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers